Fem en fredag

Fem en fredag v.13

Av
den
27 mars 2020

När var första gången du gick på bio?
Ingen aning faktiskt!?

När var första gången du gick på zoo?
Ingen aning om det heller, ska man minnas sånt?

När var första gången du köpte en cd-skiva?
Det här blir ju verkligen inte roliga svar men jag minns inte det heller….

När var första gången du åkte skidor?
Någon gång i mellanstadiet kanske? Då åkte jag längdskidor med mamma. På högstadiet åkte min klass upp till fjällen och det var första gången jag åkte slalom.

När var första gången du använde internet?
Minns inte men jag vet att jag och min exman var ganska snabba på att fixa Internet.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 95
  • 688
  • 357 961
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök