Fem en fredag

Fem en fredag v. 13 – Framtiden

Av
den
3 april 2021

Vad kommer du göra om två timmar?
Troligtvis ungefär samma sak som jag gör nu, sitta i soffan med datorn i knät och en serie på tv;n.

Till när i framtiden skulle du vilja hoppa?
Ingenstans, jag är gärna kvar där jag är nu eftersom jag vill uppleva ALLT.

Hur tror du ditt liv har ändrats om fem år?
Förhoppningsvis är jag då helt skuldfri, kanske har ett körkort och en egen liten bil?

Vad tror du att du har börjat med om ett år du inte gör idag?
Motionera mer? Tror gör jag väl kanske inte direkt men HOPPAS!

Vad är något du vill göra när nuvarande restriktioner är borta?
Träffa min mamma, åka på utflykter, börja jobba på kontoret delvis igen, umgås mer med vänner.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  3 april 2021

  hoppas också att jag om ett år har kommit igång ordentligt med gymet. nu känns det som om jag aldrig varit där. utflykter och korta och längre resor är verkligen något att längta efter. trevlig fortsättning på påskhelgen!

 2. Svara

  mamma

  4 april 2021

  Vi ska ju ut o resa, du och jag! Frågan är bara när…kan vi hoppas på hösten?
  Puss

 3. Svara

  Kina

  4 april 2021

  Jag tror att du och mamma ger er iväg ut på äventyr till hösten! Man kan i alla fall planera, för det är ju halva nöjet! Att resa i fantasin! Ha det gott!

 4. Svara

  Robert W

  4 april 2021

  Klart du ska skaffa körkort. Satsa på det! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 65
 • 761
 • 418 733
 • 2 514
 • 8
 • 3 235
Sök