Fem en fredag

Fem en fredag v.12 – Väntan

Av
den
21 mars 2020

Vad väntade du senast på?
Bussen, alltid bussen… Jag lyckas nämligen alltid missa anslutningen i stan när jag ska hem. Nej, inte på grund av att jag är sen utan det är bussen som är sen 😡

Är du den som får vänta eller blir väntad på?
Den som får vänta, jag är alltid ute i god tid!

Vad gör du vid ett tomt övergångsställe när det är rött?
Ser mig ordentligt omkring och sen går jag 🤭

Låter du folk gå före dig i en kö?
Absolut! Om någon ser ut att ha bråttom, endast har ett fåtal varor och jag har fler eller om jag ser att personen kanske är äldre och inte helt pigg. Har jag inte bråttom till en buss spelar det mig ingen roll och jag släpper gärna någon annan före. Jag tror på karma!

Hur är ditt tålamod gällande telefonköer?
Noll!
Men, efter att ha jobbat i telefonistbranchen i flera år nu så har min förståelse ökat och det hjälper verkligen inte att bli arg och otrevlig mot den stackars telefonisten.
Däremot så tycker jag att de flesta skulle erbjuda callback, då kan man göra annat än sitta i kö medan man väntar på sin tur.

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  21 mars 2020

  Varför inget svar på första frågan??? Puss

  • Svara

   Saija

   22 mars 2020

   Haha fort ska det gå!
   Och då blir det sä där.. Har svarat nu 🙂

 2. Svara

  mamma

  21 mars 2020

  Och inte har du länkat hos Elisa heller??? 🤣

  • Svara

   Saija

   22 mars 2020

   Det gick inte då när jag försökte, rutan fanns liksom inte där, men nu är det också gjort 🙂

 3. Svara

  mamma

  22 mars 2020

  Glad att gamla mamma kan vara till hjälp, puss😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 10
 • 2 467
 • 403 829
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök