Fem en fredag

Fem en fredag v. 11 – Idiomatiskt

Av
den
19 mars 2021

När har du alla taggar utåt?
När jag ser folk som är elaka och taskiga mot varandra, IRl eller på nätet. Så jäkla onödigt!
Jag hatar speciellt spydiga, elaka kommentarer på nätet. Hur kan man ens bete sig så bara för att man sitter bakom en skärm? Nä, in med nätetikett i schemat på skolorna direkt!

När känner du dig som mest bakom flötet?
Håller med Elisa här. Matte… behöver jag säga mer?

Vad dammade du av senast?
Hela mitt vardagsrum!
Jag har bara svarta möbler. Skitsnyggt tycker jag men… Ja allt damm syns ju, hela tiden. Så jag springer var och varannan dag med städvåtservetter och min swifferduster och dammar.

Vad har du för gammal surdeg som ligger?
Inte så mycket nu faktiskt… En balkong full i kartonger som behöver slängas. Hoppas att mitt bostadsbolag ställer ut en container i vår som man kan använda.

Vad har du siktet inställt på?
Våren och sommaren!

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
8 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  19 mars 2021

  Nu var du på hugget! Godmorgon denna kyliga fredag, -3 utanför pörtet. Ha en fin dag, pussis

 2. Svara

  Ingrid

  19 mars 2021

  Jag håller med dig – att vara elak på nätet är så lågt! Gillar jag inte en blogg är det ju bara att låta bli att läsa den, att skicka spydiga kommentarer om innehåll och grammatik i inläggen är väldigt oförskämt.
  Ha en fin helg!

 3. Svara

  Lillian

  19 mars 2021

  Nå venter jeg også på våren og sommeren, så herlig det skal bli.

 4. Svara

  Marie

  19 mars 2021

  Ja våren och sommaren längtar man efter fast det innebär en hel del arbete i trädgården.

 5. Svara

  Robert W

  19 mars 2021

  Jag antog att man skulle tolka avdammandet bildligt. Läser man det bokstavligt kan det verka lite lustigt att jag skrev att jag inte kunde komma på nåt 😀

 6. Svara

  Kina

  19 mars 2021

  På fråga 1 och 2 håller ja fullständigt med dig! Och det gäller både irl, på nätet och TV. Jag kan t.ex. inte titta på uttagningen till Idol. Juryn är ju så otroligt elaka mot dem som söker! Det är unga människor som helt kan tappa självförtroendet av deras sågningar!
  Matte är som , jag vet inte vad, för mig. Helt obegripligt!
  Trevlig helg!

 7. Svara

  Karoleen

  19 mars 2021

  Det där med nätelakhet är så onödigt och dumt! Jag förstår inte varför man måste klanka ner på andra bara för att man sitter bakom en skärm. Man vågar vara elak när man är osynlig. Det är nästan så att alla på nätet borde vara tvungna att “logga in” med t.ex. bank-id så att man inte kan gömma sig bakom något alias. Även barn skulle behöva logga in även om det är med deras föräldrars idn så att ingen kan gömmas. Det skulle förbättra mycket i världen på inte tal om olika typer av brott.

 8. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  20 mars 2021

  nej det är ju rent otroligt vad många tar sig rätten att göra på nätet. tror inte att de skulle vara så styva i korken IRL. skönt med ett väldammat vardagsrum

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 230
 • 896
 • 393 116
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök