Fem en fredag

Fem en fredag v.10 – Ensam

Av
den
6 mars 2020

Vad är något du inte kan göra ensam?
Tapetsera 5.5 meter långa liggande tapeter (tro mig, jag har testat!)

Vad kan du inte göra om det är stimmigt runt omkring?
Koncentrera mig längre tid, men samtidigt gör jag ju just det varje dag på jobbet så jag kanske har lärt mig?

Vad kan du inte göra om det är knäpptyst?
Koncentrera mig 😆 Iallafall inte om det är tyst för länge!

Vad kan du bara göra hemma?
Gå runt i mina fula men supersköna myskläder 😍

Vad är något du vill klara av själv men inte kan?
Köra bil!
Kan och kan men jag får inte 😆

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 155
  • 950
  • 430 600
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök