Vardagsliv

Fem en fredag #3 – Foto

Av
den
19 januari 2019

Vad/vem har du flest bilder på i din mobil?
I min mobil är det en salig blandning. Det finns foton på mig, på min hund, på omgivningen men så finns det även massor med sprintscreens som jag tar på olika saker för att komma ihåg. Det kan vara boktips, recept, citat etc.

När framkallade du sist bilder från en filmrulle?
Typ hundra år sedan?
Men då, förr i tiden (haha!) som man fortfarande var tvungen att framkalla så gjorde jag det, massor!

Vad fotar du helst?
Natur. Landskap, solnedgångar, närbilder mm.

Vad gör du med alla bilder du tar?
Många hamnar ju i bloggen i inlägg men favoriterna hamnar även på min fotosida, alla hamnar på externa hårddiskar och ibland får jag ett ryck och gör en fotobok.

Vad tog du senast bild på? Visa gärna!
Ehhm, senast var det visst lite lek med Snapchat-filter.

 

Var med hos Elisa du också >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Annette

  19 januari 2019

  Vad kul med printscreens. Undrar om vi är lika med hur vi gör med dem sedan? Jag rensade i mina mappar på datorn nyligen, och insåg att jag i de flesta fall inte gått tillbaka till de printscreens jag sparat 😉 Jag måste komma på ett bra system för att verkligen använda mig av de tips som de ger.

 2. Svara

  Elisa

  19 januari 2019

  Jag kör massa printscreens jag med, eller fotar av recept i tidningar. Tycker det är smidigt, bra sätt att komma ihåg något. :)Söta filter du använt. 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 186
 • 1 479
 • 343 607
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök