Vardagsliv

Fem en fredag # 1 – Nystart

Av
den
5 januari 2019

Nytt år, nya möjligheter sägs det – vad tar du dig an härnäst?
Jag tänker fortsätta att köra järnet på jobbet men jag ska även försöka klämma in annat under 2019, så som vänner, nöjen och hälsa. Det blir verkligen en utmaning för det tar 110% av min energi att jobba heltid men det sägs ju att roliga och nyttiga saker även ger energi så jag hoppas på det!

Vad är något som är återkommande för dig varje januari?
Ja förutom att det då är ett nytt år så är det egentligen inget speciellt. Min yngsta son fyller år i januari, jag börjar längta efter våren och även om jag egentligen inte avger nyårslöften så brukar jag ändå sätta upp mål för året.

Vad är ett nyårslöfte du lyckats hålla under ett helt år?
Inget! 😜 Haha!

När välkomnade du senast något nytt i ditt liv? (förutom 2019!)
Det var faktiskt länge sen. Jag har snart haft min “nya” tjänst på jobbet i ett helt år (vad fort tiden går!) och jag har inte träffat någon ny kärlek heller.

När känns ett år inte längre nytt för dig?
I februari vanligtvis, när jag börjar komma in i arbetsrutinerna igen efter ledigheter och när jag börjar vänja mig vid att kalendern visar 2019 och jag skriver rätt år utan att behöva fundera över det.

Haka på du med >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  5 januari 2019

  Hade på känn att du kanske skulle haka på det här, KUL

  • Svara

   saija

   6 januari 2019

   Jag hade faktiskt tänkt att starta något liknande själv men nu slapp jag ju 🙂

 2. Svara

  mamma

  5 januari 2019

  Ska du inte vara artig och länka till ElisaMatilda som startat veckotemat

  • Svara

   saija

   6 januari 2019

   Men, jag har ju länkat!?

 3. Svara

  mamma

  6 januari 2019

  flåt flåt flåt jag tittade inte under bilden….hahahahahahpussssss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 198
 • 1 854
 • 401 134
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök