Musik Vardagsliv

Favoriter just nu

Av
den
2 november 2019

Jag som oftast lyssnar på rock och metal, alltså ganska “tung och hård” musik, är just nu inne i en mysperiod. Jag föredrar lugn skön musik och just nu spelas dessa tre med Flora Cash på repeat.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
  • Svara

   saija

   3 november 2019

   Haha!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 70
 • 1 721
 • 342 904
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök