Vardagsliv

Fått mycket gjort… 

Av
den
4 juli 2016

En extra ledig dag idag, imorgon börjar jag jobba på “riktigt”, på schema.

Vaknade vid nio och efter morgonens första kopp kaffe satte jag igång med operation storstädning.

Igår låg jag bakis hela dagen och fick ingenting vettigt gjort.

Idag har jag röjt i sovrummet, hela min walk in closet, dammat, bytt gardiner i köket, tvättat mängder med tvätt, diskat, röjt på altan, slängt en massa skräp och varit upp på vinden med saker.

Tog en paus för att laga mat och sen fortsatte jag. Varit på benen i tolv timmar idag men nu känns det riktigt rent och fräscht, så skönt!

När Dan slutade jobbet åkte vi till ÖB och Rusta och jag köpte en ny fräsch tvättkorg. På Plantagen köpte jag en jättesöt blomma för presentkortet jag fått av Jenny.

Det riktigt åskoväder drog förbi och vädret växlade mellan strålande sol, regn och oväder.

Simon är kvar, han har varit här i en vecka nu och jag tror att han har det riktigt bra, en lugn och skön semester med sovmorgnar, slapp och häng med kompisar.

Benjamin har inte en lika bra sommar, han blev nyligen omhäktad så han får sitta i minst 2 veckor till.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 217
  • 2 467
  • 406 315
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök