Vardagsliv

Fått mycket gjort idag…

Av
den
27 mars 2009

…fast jag önskar ändå att dagen hade minst 7-8 timmar till!

Det var längesen jag var uppe så här sent… men jag har varit fullt sysselsatt med Milos nya hemsida. Hon har ÄNTLIGEN fattat vitsen med WordPress 😀 så jag fick äran att hjälpa henne igång med layout, plugins osv.
Japp, själva stuket på hemsidan känner ni nog igen härifrån och sidan är inte helt klar, men på god väg och jag tror att det blir kanon!

Mammas sida fick sig också en uppfräschning ikväll, så nu är den vårfin.

I förmiddags tog jag med mig lilla Candie och så tog vi bussen in till stan. Tränade lite koppelträning och gick in på jobbet en sväng så att hon fick “hälsa” på kaninerna och fåglarna.
Hon sov som en stock på bussen hem! :luv:
Jag är imponerad av henne, så liten men ändå så duktig!

Väl hemma så stod städning på schemat. Diska, tvätta, dammsuga, skura golv och rengöra akvarium. Puh!

Sassa och Tommy kom och tog en fika och jag började med middagen – lasagnette. Gott!

Nu borde jag ta och hoppa isäng, jobbdag imorgon, men Simon är på disco i Borlänge och jag vill veta så att han kommer med nattbussen hem innan jag slocknar.

I och för sig så tror jag inte att jag kommer att kunna sova inatt iallafall för jag fick precis ett sms från Tette som är på väg in till FÖRLOSSNINGEN!
Ihhhhh, tänk om hon får en liten bebbe inatt!
Åhh, då får jag snart “snusa” bebis, mmmmmmm…..

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Milo

  28 mars 2009

  SÅÅÅÅÅ Mycket tack vännen för all hjälp med bloggen!!! :kiss: Du är bäst! Du är så duktig! Och så snäll! Det blev ju jättebra!!! Jag är supernöjd. :luv: Älskar dig!

  Massa puss å kram!! Milo :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 55
 • 1 752
 • 392 882
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök