Vardagsliv

Fast anställning!

Av
den
31 maj 2017

Idag kom det, det som jag strävat efter i över ett års tid. Det jag kämpat för fast det varit tufft som fan emellanåt!

Att vara timanställd är ingen dans på rosor. Man känner sig aldrig ledig, man vet aldrig hur många timmar man kan skrapa ihop varje månad och man får ingen betald ledighet eller semester.

Jobbmässigt har det här sista året dessutom inneburit en hel del nytt. Jag började på Coor för ganska precis ett år sedan och inledde med en utbildning på 3 veckor inom Landstinget Dalarnas växel. Jobbade ganska mycket hela förra sommaren och kom in ganska bra i jobbrutinerna och arbetet. Till hösten fick jag erbjudande om att vidareutbilda mig inom samma företag så jag påbörjade ännu en utbildning, denna gången till kundtjänst. Samtidigt bytte vi telefoniplattform på Landstinget och nästan allt blev som nytt och strax efter det bytte vi även plattform på Kundtjänst samt utökade med en hel del växelsamtal mm.
Så det har varit ett intensivt år minst sagt.

Men nu, nu har det lönat sig och det känns så himla bra! Från och med i höst är jag fast anställd på 75%!
Att dessutom få beröm för att man gör ett bra jobb känns givetvis ännu bättre!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  1 juni 2017

  Wow, grattis ❤️
  Hade helt missat det här inlägget 😊
  kramar ❤️

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 99
 • 749
 • 429 990
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök