Av
den
10 maj 2014

Igår kom Vanessa och hälsade på. Hon är så rolig nu när man kan prata mer och mer med henne, hon förstår och interagerar.

Hon har slutat att använda vagnen så vi tog en blöt promenad ner till Lidl. Haha en 15 minuters promenad tog över en timme!
Men så hann vi plaska i vattenpölar och klappa daggmaskar på vägen också. :oki:

Mitt hjärta smälter när hon pratar med mig och säger FARMOR. När hon ropar: -Farmooooor <3
Fast, mer faaajmoooo….

rita

Jag lagade fransk fiskgratäng med kokt potatis och Vanessa åt jättebra och verkade tycka om det

mat

Simon och Vanessa lekte med såpbubblor och de råkade spilla. Vanessa är jätteduktig på att hjälpa till, här torkar hon upp såpbubblor från golvet.

IMG_3553

Faster Paulina får en stooor kram :kiss:

IMG_3550

Vanessas absoluta favoritleksak här hemma. Hon fick den när hon var ett år men den är fortfarande lika skojig. “Tyvärr” har batterierna tagit slut…

IMG_3547

IMG_3545

Kan själv! Vanessa torkar nosen…

IMG_3519

Vanessa har även slutat med napp och jag var lite nervös inför nattningen men det gick hur bra som helst och hon sov hela natten. Hon vaknade till tidigt imorse men då sa jag bara att vi skulle sova lite till, kliade henne på ryggen en stund och så somnade vi om och vaknade inte förrän vid nio.

Efter lite frukost hjälpte hon till att städa en stund innan mamma kom för att hämta hem henne.

Min dag har bestått av städning (vet ni hur skitigt och ÄCKLIGT det kan bli UNDER ett badkar??!! Uäck säger jag bara!), handling, promenader och matlagning.

Nu väntar en kväll i soffan framför Gladiatorerna innan jag ska lägga mig i en renbäddad säng, myyys!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  10 maj 2014

  Gammelfarmors hjärta brister av stolthet, så fin hon är <3

 2. Svara

  åsa

  13 maj 2014

  Hon är ju så fin er lilla Vanessa!
  Känner igen traktorn med djuren, våra tvillingar har också en sån och det har “tagit slut” på batterier där med 😉 snacka om enerverande!
  Ha dé!/Kram

 3. Svara

  Kajsa

  15 maj 2014

  Herregud så söt hon är <3
  Jamen visst är det helt underbart med barnbarn, mitt hjärta håller på att brista när jag är med mina.
  Tidigare var mamma ett ord som gjorde mig varm i hjärtat varjegång jag hörde det, jag känner precis lika varjegång jag hör fammo, eller mammo som jag också kallas av barnbarnen. Det är så underbart <3
  Kramisar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 113
 • 759
 • 430 788
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök