Hälsa & Livsstil

Farmor grå

Av
den
23 november 2016

Jag trivs faktiskt riktigt bra i grått hår. Det är lite pyssel med att hålla efter det, precis som det var med det svarta, men nu blir det iallafall ingen ful utväxtrand. Däremot så bleks färgen med tiden och ser nästan lite blont ut, men då är det bara att blanda lite balsam med svart färgbomb och ha i några minuter. Betydligt mycket bättre än att behöva färga svart minst varannan vecka!

Däremot blev håret väldigt slitet av alla behandlingar jag gjorde. Avfärgningar, blekningar och till sist en drös med silverschampotvättar.
Jag tappade MASSOR med hår, det blev sprött, slitet och topparna ser hemska ut. Mina planer på att spara ut håret får nog vänta lite.

Idag har jag bokat klipptid här i Kupolen, på Lyko. Ska dit efter jobbet.
Jag tänker mig att de ska klippa topparna, tunna ur lite där det finns kvar hår (haha) och även klippa upp det bak.
Jag vet, jag vet, jag skulle spara, men det blev så tunt efter alla behandlingar så nu ser det bara konstigt ut. Bättre att jag får klippa upp det och sen välja om jag ska starta “operation spara” igen, eller inte…

beautyplus_20161107105407_save

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 227
  • 2 467
  • 406 548
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök