Film & Serier

Fångad av tourettes

Av
den
6 januari 2019

Dokumentär från 2018. Om en tonårspojke som lever med ovanligt svår tourettes syndrom. Varje dag kämpar han med okontrollerade ticks som tar över hela hans liv.
Se den här >>>

Mitt betyg;
3 av 5

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 25
  • 968
  • 367 853
  • 2 455
  • 8
  • 3 199
Sök