Vardagsliv

Falska brandmän

Av
den
7 december 2011

I förra veckan knackade det på dörren och där stod två killar som påstod sig komma från brandkåren. De ville höra med mig och hur vårt brandskydd ser ut och om vi har brandvarnare i varje rum hemma.
Vi pratade en stund i dörren men jag släppte aldrig in dem. De bad inte om att få komma in heller men de sa att de skulle återkomma när min man var hemma. Vilket de aldrig gjorde…
Jag blev lite misstänksam och jag skulle ALDRIG släppa in dem, men de lät faktiskt ganska pålästa när jag ställde några frågor.

Igår när jag satt på bussen på väg hem från jobbet läste jag Aftonbladet i mobilen och såg då detta!

Vad obehagligt!
Undrar vad de vill, vad de är ute efter?

Jag ringde till Kopparstaden imorse och berättade att det förekommit här också och inte bara i Smedjebacken, Ludvika och Borlänge och när jag sen såg artikeln i DT såg jag att någon hade skrivit att de också fått besök här i Bojsen i förra veckan.

Länkar:
Aftonbladet >>
Dalarnas Tidningar >>
Dalademokraten >>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  8 december 2011

  Fy vad obehagligt :angry:
  Så blir jag så förbannad på såna typer. Ens hem SKA vara en skyddad och fredad zon. ALLA ska kunna få känna sig trygga i sina egna hem.
  Kramis

 2. Svara

  catja

  8 december 2011

  Nä men fy fanken vad äckligt. Påminner om det grannen berättade om som hände för några år sedan. Två killar i arbetskläder (oreangea kommunkläder) ringde på för att se om det var någon hemma. Låtsades undra över något. Man reagerar ju inte på samma sätt när de har kommunkläder på och de kan påstå vad som helst om någon frågar. Nu visade det sig att det varit en stöldraid här och att det var de där två som varit i farten. De hann stjäla mkt innan folk fick upp ögonen för dem.

 3. Svara

  Tanja

  8 december 2011

  Vann du Veckans blogg? Kika in och var gärna med i den andra tävlingen för veckans blogg! Du har chans att vinna 1 månads länkning:)Ha de bra! :kiss:

 4. Svara

  Yenny

  9 december 2011

  Hej! Kom hit genom en google-sökning om dessa besökare, det kom en till mig med så jag blev fundersam och ville se vad det kunde röra sig om. Vilken fin blogg du har! :thumbsup:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 764
 • 429 478
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök