Media

Faith No More

Av
den
1 juli 2009

Både Jonas oh jag såg fram emot konserten med Faith No More. Vi hade svårt att välja mellan dem och Pain men vi insåg att vi nog aldrig mer skulle få chansen att se Faith No More så vi köade, och köade…

Vi stod längst fram vid staketet precis vid en högtalare och jag kan ju tala om att det var HÖGT!

Ett kort videoklipp

Både Jonas och jag blev grymt besvikna. Jag vet inte om vi stod för nära högtalarna eller vad det var, men enligt oss lät det enbart illa.
Vi stannade kvar 2 1/2 låt, sen gav vi upp och sprang för att se Pain spela istället.

Senare fick vi höra att Faith No More hade gjort en kanonspelning och fått jättebra recensioner.
Nä tack, jag fortsätter gärna lyssna på deras studioinspelade skivor istället!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 160
  • 739
  • 403 015
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök