Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Fågelmatning och lekparkshäng

Av
den
7 juni 2014

Idag fick vi låna Vanessa en stund så att mamma kunde shoppa ifred.
Vi passade på att gå ner till dammen med lite bröd till änderna. Träffade på “antbäääbisarna” som Vanessa kallade dem.

Världens sötaste sommarfötter! <3

sommarfossingar

På vägen hem gick vi förbi lekplatsen vi Tegelbruksskolan och gungade lite…
och stötte på ännu fler fågelbebisar. Mamma mås hade full koll på oss!

lekpark

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  7 juni 2014

  skicka mig korten på fågelungarna, bägge, både mås och and, tack, så gör jag ett inlägg imorrn <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 223
 • 861
 • 348 709
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök