Boktips Erbjudanden & Tävlingar Media

Få Bookbeat gratis i 40 dagar!

Av
den
15 oktober 2021

Jag har i många år läst e-böcker men på senare tid, efter att jag börjat måla, så lyssnar jag på ljudböcker.

Har du inte testat själv så gör det!
Nu kan du få testa gratis i 40 dagar och du kan välja mellan att höra på eller läsa över 300 000 böcker!

Bookbeat har böcker för alla åldrar och smaker – välj bland romaner, deckare, barnböcker, biografier, feelgood eller från dina personliga boktips som du hittar i appen.

 

 

Om du använder min kod nedan så får du 40 dagar gratis och jag får 30 dagar som en bonus – winwin helt enkelt!

 

Vill du inte fortsätta efter 40 dagar så säger du bara upp din prenumeration (ett tips om du är rädd att glömma bort det är att säga upp testperioden direkt efter registrering, skulle du ändra dig är det bara att gå in i inställningar och aktivera igen)

 

Hur gör du?
Gå in på denna länk, fyll i min kod (BBAS5FPY) och registrera dig. Klart!

 

 

Koden gäller fram till 31/12/2021

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
Jag vet en hemlighet

14 januari 2022

Dö två gånger

13 januari 2022

Plats 7A

12 januari 2022

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 145
  • 950
  • 430 568
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök