Erbjudanden & Tävlingar

Ett VIP-utskick

Av
den
25 juni 2014

…från Reddville/Shesocial med RFSU:s gele för intimrakning

För någon vecka sedan fick jag ytterligare ett utskick från Reddville/Shesocial och den här gången var det dessutom ett VIP-utskick igen, med lite presenter utöver de gratis tampongerna. :party:

Jag fick det ordinarie paketet med 8 tamponger, en Easy Shavin’-gel samt en Nice n’Cool-gel. Easy Shavin’ är RFSU’s anpassade rakgel för intimrakning.

Gelén är genomskinlig och löddrar inte och just vid intimrakning är det kanon eftersom man gärna vill se vad man pysslar med.

rak2

På Reddville.se kan man HELT GRATIS prenumerera på tamponger. Du utvärderar reklamkampanjen på någon minut och är då garanterad nästa månads utskick.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 260
  • 1 313
  • 341 608
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök