Djurliv Foto

Ett litet “monster”

Av
den
14 augusti 2014

Hittade en husfluga på köksbänken imorse och den var jag ju tvungen att föreviga. De är bra fula i närbild!

DSCN9494

Borta vid skolan finns ett träd där det har byggts ett bo, troligtvis av jordgetingar? Det brukar krylla av dem så jag går inte gärna förbi där men här om dagen såg jag MASSOR av fjärilar på trädet och imorse på vovvarnas morgonpromenad tog jag med kameran.

Självklart fanns det knappt några getingar där och jag såg bara en fjäril, som dessutom inte alls ville sitta still eller visa upp sig från sin bästa sida men ett litet foto fick jag iallafall till.

DSCN9509

DSCN9504

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 13
  • 1 252
  • 350 226
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök