Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Ett dygn med barnbarnet

Av
den
2 november 2014

Igår eftermiddag kom Vanessa och vi tog med oss vovvarna och gick till Lugnet där vi blev bjudna på gulaschsoppa. När de andra gick till kyrkogården stannade Paulina, Vanessa och jag kvar inne i värmen eftersom det blåste kallt och regnade. När de andra kom tillbaks fikade vi lite innan vi åkte hem.

Vi bytte om till nattlinne och läste lite innan det var läggdags. Vanessa är så otroligt lätt att lägga, vi ligger och pratar några minuter och sen låtsas jag somna, då lägger hon sig tillrätta och somnar inom 5 minuter!

Halv elva var det dags för mig också att sova men klockan ett tittade jag fortfarande på klockan och undrade när jag skulle lyckas somna, suck…

Klockan nio imorse vaknade lillstumpa och medan jag drack kaffe lekte hon med sitt dockhus.

DSCN7356

DSCN7361

DSCN7367

DSCN7369

När hon tröttnade väckte hon Paulina och sen dukade vi fram frukost.

DSCN7373

Efter frukosten gick vi ner och handlade lite och rastade vovvarna och när vi kom hem igen väntade målarverkstad.

DSCN7378

DSCN7382

DSCN7383

DSCN7388

Även farmor fick måla lite…
DSCN7394

DSCN7400

Jag började med maten och en stund senare kom Vanessas mamma och hämtade hem henne för den här gången <3

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 10
  • 1 252
  • 350 211
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök