Vanessas julklapp blev ju inställd då vi tänkte hitta på något och i samma veva började Coronan härja. Nu skulle jag ha henne hela helgen och jag kände att det hade varit skoj att hitta på något med henne.
Jag började kika på biljetter och resor till Furuvik och biljetterna var det inga konstigheter med, de släppte in ett visst antal besökare per dag. Däremot är det inte helt enkelt att ta sig dit utan bil.

Det slutade med att Emils mamma ställde upp som chaufför och vi stod för hennes entrébiljett och bensinen. Winwin!

Klockan nio i lördags morse åkte vi och efter ett kort stopp på Biltema kom vi fram till Furuvik lagom till öppningen klockan elva.

 

 

Det var bara en karusell öppen och Emil fick åka med Vanessa.

Och så mina favoriter – Lemurerna!

 

 

 

Där inne bland lemurerna hade jag kunnat tillbringa hela min dag!

 

Efter en fantastisk dag var vi hemma igen på eftermiddagen, ganska trötta efter allt promenerande.

 

 

 

0