Av
den
4 juni 2020

Vanessas julklapp blev ju inställd då vi tänkte hitta på något och i samma veva började Coronan härja. Nu skulle jag ha henne hela helgen och jag kände att det hade varit skoj att hitta på något med henne.
Jag började kika på biljetter och resor till Furuvik och biljetterna var det inga konstigheter med, de släppte in ett visst antal besökare per dag. Däremot är det inte helt enkelt att ta sig dit utan bil.

Det slutade med att Emils mamma ställde upp som chaufför och vi stod för hennes entrébiljett och bensinen. Winwin!

Klockan nio i lördags morse åkte vi och efter ett kort stopp på Biltema kom vi fram till Furuvik lagom till öppningen klockan elva.

 

 

Det var bara en karusell öppen och Emil fick åka med Vanessa.

Och så mina favoriter – Lemurerna!

 

 

 

Där inne bland lemurerna hade jag kunnat tillbringa hela min dag!

 

Efter en fantastisk dag var vi hemma igen på eftermiddagen, ganska trötta efter allt promenerande.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  4 juni 2020

  Alltså, Daniel liknar en lemur, i allafall i ansiktet! Den andra apan hade läbbiga tassar! Och getterna var mysigast, O sötast var Vanessa!

  • Svara

   Saija

   7 juni 2020

   Haha näää han liknar inte alls en lemur, möjligtvis en surikat!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 93
 • 3 293
 • 398 805
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök