Vardagsliv

Ett besök i stugan

Av
den
1 januari 2017

Idag åkte vi upp till stugan en sväng och hälsade på Dans föräldrar som var ute och pimplade på isen. Ni som känner mig vet att jag INTE tycker om isar, men jag tog mig ut (och höll på att skita på mig när isen började knaka och braka när vi stod mitt på!)

Fiskelyckan var det väl lite sisådär med, en liten abborre var allt de fick, men utsikten var det inget fel på.

Daniel var påpälsad och fick mestadels spendera tiden i Dans famn.

Solnedgång

Efter en stund på isen gick vi in i stugvärmen där vi blev bjudna på en god pytt med älgkött och potatis.

Hittade en ensam liten överlevare och passade på att ta kort på den färgglada tulpanbuketten.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  4 januari 2017

  Underbara foton

  • Svara

   Saija

   4 januari 2017

   Tack mamsen <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 55
 • 1 752
 • 392 854
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök