Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Ett år sen jag rakade av mig allt!

Av
den
18 juni 2019

Nu har det gått ett år sedan ganska precis som jag rakade av mig allt hår! Tänk att jag vågade!

Såhär såg jag ut innan jag tog steget och när man ser bilderna förstår man ju varför jag gjorde det 😅

Tyvärr tog det inte många månader innan jag färgade det svart igen och nu kämpar jag med att försöka spara ut det. Jag har en sån där skitjobbig “mellanlängd” just nu och det går liksom inte att göra nåt vettigt alls med mitt hår. Eftersom jag dessutom har tjockt hår så är det ännu svårare att få ordning på det, därav har jag allt som oftast dreads i.
Det är så himla skönt då jag slipper tänka på att fixa håret, jag ser likadan ut när jag kliver upp på morgonen som på kvällen när jag lägger mig.

Däremot så kan jag inte ha i dreadsen så länge åt gången, jag brukar klara 2-3 veckor. Sen behöver jag ta ur dem, tvätta håret ordentligt (Jo man tvättar självklart håret med dredsen i också!) och färga håret. Sen får Paulina kämpa med att sätta tillbaks dem igen och det tar sisådär 3-4 timmar. 😮

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  19 juni 2019

  Nää jag vill inteha nåt fuskhår i huvudet, skulle inte trivas en dag innan jag drog ut hela härligheten.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 232
 • 857
 • 404 620
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök