Vardagsliv

Ett år äldre

Av
den
16 april 2010

Tusen tack för alla gratulationer via sms och facebook och tusen tack för de fina blommorna mamma!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Anna

  18 april 2010

  GRATTIS i efterskott!! 😡
  .-= Anna´s senaste blogginlägg >> LÖRDAG =-.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 223
 • 861
 • 348 714
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök