Vardagsliv

En underbar söndag i solen

Av
den
2 april 2017

Paulina och jag köpte med oss lunch och gick ner till Kålgården med Daniel.

Satt i solen och mumsade på sallad

Alla tre åt givetvis sallad

Det blev riktigt hett i solen, helt underbart skönt!

Titta! Fjärilar! (som jag inte hann få fokus på innan de var borta)

De varma vinterkängorna åkte av…

Satt ute på altan en stund när vi kom hem och Daniel passade på att spana på alla katter på gården. Sen städade vi ihop och jag dammade och vattnade blommorna, naglarna fick sig en omgång och sen väntade ett kvällsbad i sällskap av dottern.

Nu har jag lagt mig med min lilla sängkompis (som hellre ligger PÅ mig än bredvid)
Imorgon väntar jobb så nu är det natti natti.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 79
  • 749
  • 429 920
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök