Vardagsliv

En till hund, seriemaraton och thaimat

Av
den
4 mars 2018

Typiskt att vakna 5.10 en söndag! 😒 Men jag Ă€gnade nĂ€stan 3 timmar Ă„t att dricka kaffe och spela mobilspel i sĂ€ngen sĂ„ det var rĂ€tt mysigt Ă€ndĂ„.

Lillskiten đŸ¶ har ocksĂ„ varit trött idag och hĂ„llit mig sĂ€llskap men jag gjorde ett ryck efter att jag sĂ„g hur mina svarta lakan i sĂ€ngen sĂ„g ut. 😳 Daniel brukar ju lossa rĂ€tt mycket efter ett bad och den hĂ€r gĂ„ngen var inget undantag. En hund blev plötsligt tvĂ„!

Tittade pÄ vÄr nya favvoserie, Grace & Frankie, medan jag sydde pÄ tvÄ par trasiga tights och ett par sockor.

Fick skjuts av Ludde upp till Ingarvet dĂ€r vi köpte thaimat i vagnen. Jag har lĂ€ngtat efter just thaimat sĂ„Ă„Ă„ lĂ€nge! Åt tillsammans och kollade pĂ„ nĂ„gra fler avsnitt innan vi tog en promenad med Daniel.

Nu Àr jag supertrött och det Àr ju inte sÄ konstigt efter min tidiga morgon, dessutom Àr det ju min vanliga sovtid. Börjar nÀstan kÀnna mig som Skalman med sin mat- och sovklocka. Sjukt vad rutiner kan göra!

Sov gott! 😮

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  6 mars 2018

  Det heter en hund till! Basta! puss

  • Svara

   saija

   6 mars 2018

   Haha det roliga Àr att jag verkligen satt och funderade pÄ hur jag skulle skriva för att det skulle bli rÀtt, för jag hörde dina ord i bakhuvudet, men sÄ blev det fel ÀndÄ!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! HĂ€r bloggar jag om min vardag i Dalarna, om smĂ„ och stora hĂ€ndelser och annat som intresserar mig. Jag Ă€r en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jĂ€ttebra. PĂ„ fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♄ VĂ€lkommen Ă„ter! ♄

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 59
 • 2 591
 • 402 460
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök