Livet som farmor och mormor Vardagsliv

En spontan tripp till Fredriksberg

Av
den
22 maj 2021

Förra fredagen var jag uttråkad och “råkade” nämna det för mamma som tyckte att jag skulle komma dit. Efter att ha kikat på bussar så insåg jag att det dels var kört att komma iväg på fredagen och på lördagen skulle det ta mig 4 1/2 timme att åka dit kommunalt. Helt galet med tanke på att det tar strax över timmen med bil.

Men jag hade tur för Paulina och Emil ville också hitta på något så vi åkte dit allihopa. Jag stannade med de åkte hem på eftermiddagen.

Äntligen fick mamma krama om Noelle på riktigt och vi fick gosa med Daniel.

Mamma och jag var ute och gick med Danieli det mulna och regniga vädret, myste i soffan…

Jag passade på att fota mamsen med lite filter En ung (yngre) mamma och så en riktigt gammal en…

Vi gick igenom flera kartonger med en massa gamla foton och dokument, (kul!) och åt gott enligt önskemål

Myser ännu mer med trött Daniel

Jag stannade ända till måndag eftermiddag. Jag har ju fördelen att jag oftast kan jobba varifrån som helst så under måndagen jobbade jag från mammas soffa.

På väg hem och i Ludvika visade sig minsann solen!

Hej då mamsen, ses om några veckor igen!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 101
  • 1 774
  • 396 021
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök