Djurliv

En söndag precis som den ska vara

Av
den
8 juni 2014

Efter sovmorgon och lite förmiddagsstädning så parkerade jag arslet ute på altanen. När det blev för hett för att göra något vettigt la jag ut en filt på gräsmattan utanför och placerade mig där i ett par timmar. Sååå skönt!

Testar e2go för fullt, en tjänst där man kan ladda ner e-böcker och lyssna på ljudböcker. Inget jag tänker betala för när mina tre provveckor är slut, eftersom biblioteket har gratis e-böcker, men jag passar på så länge det är gratis.
Just nu läser jag “Sju jävligt långa dagar” av Jonathan Tropper.

Hundarna var med ute på gräsmattan hela dagen, Daniel njuter verkligen av solen! :happy:

Simon dekorerar Daniel med blommor, övar inför midsommar kanske?

DSCN8229-MOTION

DSCN8253-MOTION

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 43
  • 749
  • 352 563
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök