Vardagsliv

En solskenspromenad i kylan

Av
den
16 januari 2021

Igår sken solen, yeahhh, så jag släpade med mig Paulina och Noelle ut på en lunchpromenad.
Det var kallt, -10, men vi hade klätt på oss hyfsat bra och Noelle låg nerbäddad i vagnen.

 

+2
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 170
  • 1 198
  • 194 300
  • 2 307
  • 5
  • 3 019
Sök