Livet som farmor och mormor Vardagsliv

En solig höstpromenad

Av
den
18 oktober 2021

Självklart passade vi på att njuta av dett fina höstvädret i helgen!

Även vissna blommor och växter kan vara fina.

Vi stannade till på nya lekplatsen på Kålgården och Noelle inspekterade

Gungorna var mycket väl godkända!

På vägen hem gick vi förbi en så mysig skogsdunge med massor av löv och jag var ju tvungen att sätta ner Noelle där och fota lite.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  18 oktober 2021

  Vilka härliga bilder 🤗
  Och vilket solsken hon är lilla Noelle, hon skiner som en sol 🥰
  Kramar 💕💕

 2. Svara

  mamma

  19 oktober 2021

  Underbara busunge med glimten i ögat, <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 84
 • 749
 • 429 939
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök