Foto Vardagsliv

En skön söndag

Av
den
7 oktober 2018

Titta vem jag fick med mig på en promenad idag! 🙂 Min fina dotter 😍

Vovve var självklart också med men det är inte lätt att få honom att fastna på ett kort när vi är utomhus, han bara springer omkring och helst med nosen långt nere i backen.

Jag älskar höstfärgerna! 🍁🍂🍃

Mämen titta, här är han ju igen!

Annars så har vi ägnat dagen åt att färga hår, städa, rensa avlopp och laga mat. Som en ganska vanlig söndag med andra ord…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 156
  • 950
  • 430 604
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök