Vardagsliv

En sjuk helg med många tuffa beslut

Av
den
3 april 2016

I torsdags började jag bli sjuk IGEN, suck… Åkte till jobbet i fredags men fick lov att åka hem efter lunch, jag lät inte klok i telefon och mådde verkligen risigt.

Såå, ännu en helg har tillbringats liggandes i sängen. Tur jag haft en superbra serie att glo på – Jane the Virgin.
Paulina och jag har haft seriemaraton.

jtv

I övrigt har helgen varit tuff på många andra vis också och jag har funderat, tänkt och känt en hel del och många beslut har fattats. Livet är verkligen inte en dans på rosor just nu.
Fast vänta… Är mitt liv någonsin en dans på rosor???

natt

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 0
  • 2 467
  • 403 813
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök