Foto Vardagsliv

En riktigt fin höstdag – Bildbomb

Av
den
8 november 2017

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  11 november 2017

  Men oh, där ser jag en god bläcksvamp, inte den halvsvarta men det fjälliga vita…här har inte funnits svampar på evigheter. Det har fallit lite vitt på marken inatt, men tror inte det kommer att stanna kvar. Sömnlös, ont, värk, tagit tablett, hoppas på lindring…puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 144
 • 950
 • 430 567
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök