En riktig skitperiod, men även några ljusglimtar

Skrivet i:Vardagsliv
saija

1. Jag har sovit dåligt i snart en vecka nu.
Jag vet inte om det beror på att det är fullmåne nu eller om det är något annat men jobbigt är det hur som helst. Jag behöver min sömn!

2. Min kropp mår skit.
Vintern är pest och pina för kroppen. Kylan gör värken värre och inte blir det bättre av halkan som gör att jag går och spänner mig och får ännu mera ont.
Dessutom känner jag att immunförsvaret är skit. Jag får finnar, eksem och klåda överallt och ja kroppen känns helt enkelt inte ok, alls.

3. Mammas hund Blinka.
Mamma skrev igår kväll och berättade att Blinka vägrade röra på sitt ena ben. Det blev en tur in till veterinären som bekräftade att hon hade en korsbandsskada. Stackars liten <3 4. Vädret.
Snö, regn, lite mer snö och ännu mera regn på det. Så galet trist, och jobbigt med halkan (jag veeet att jag tjatar!)
Och så mörkret. Att det är mörkt på kvällarna gör mig inget, och inte heller morgnarna egentligen, men det skulle vara trevligt att få se blå himmel och sol någon liten stund i veckan iallafall, nu är det ju bara grått, grått och grått.

5. Högtiden julen.
Ja det ska bli skönt med lite mer ledighet och det ska bli gott med lite julmat, men i övrigt tycker jag mest att julen känns jobbig. Det är liksom meningen att den ska firas ihop med familj.
Min mamma sitter fast i skogen med sina djur och dit kan vi inte åka eftersom det dels knappt går några bussar dit och dels för att Paulina inte skulle kunna sova kvar pga sin allergi.
Benjamin sitter på behandlingshem och Simon vill inte åka iväg då han bokat en resa till fjällen strax efter nyår.
Så här sitter vi ensamma, jag och Paulina.
Jag vet att det finns de som har det värre så jag ska egentligen inte alls klaga, men det är faktiskt inget jag direkt ser fram emot heller.

6. Flytten.
Ja varför ska något gå smidigt?
Allt med den tänka flytten verkar krångla och nu börjar jag undra om det verkligen kommer att bli av överhuvudtaget?
Det är strax över en månad kvar och en månad går fort men ännu är inget alls klart och det stressar mig.

7. Borttappat!
Och så har jag lyckats tappa bort mitt älskade headset. Jag som typ aldrig tappar bort något… *snyft*Ok, det finns några få saker att glädjas åt också…

1. Luciafirande.
Imorgon bitti väntar det sedvanliga Luciafirandet på jobbet då alla vi Driftare, Kapare, chefer, coacher mfl lussar för alla våra kollegor. Jag ska vara ren i år igen och ikväll måste jag packa ner sminket som jag ska använda imorgon. Kanske vågar jag visa ett foto senare.

2. Julbord/fest med jobbet.
Och imorgon kväll väntar årets stora händelse på jobbet, årets julbord!
Vi ska vara på Dalasalen i Falun vilket passar mig perfekt då det är hyfsat nära hem mitt i natten.
Det ska bli gott med julmat och kul med en julshow och få festa och umgås med alla mysiga kollegor!

3. Bebismys.
Och på söndag ska jag äntligen åka till Jenny och hälsa på. Fast egentligen är det inte henne jag ska mysa mest med utan självklart lilla Devin.
Jag fick precis ett videoklipp på honom och jösses, han kan ju skratta nu! Så himla gulligt!


Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg
1

 1. mamma
  12 december 2019 at 21:52

  ja det är skit att vi inte kan ses i jul! Men kanske nästa? Hoppet får ju inte överge en. Vet inte vad som krånglar med flytten, trodde allt var klart! Jag tycker också att november o december har varit skit, pusspåre

 2. mamma
  12 december 2019 at 21:53

  Kan jag också få en signatur med bläckpenna??? utan kram
  hahahaha

  • saija
   saijaSvara
   16 december 2019 at 10:03

   Vet inte ens vart jag gjort den, är superlänge sen 🙂

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>