Foto Vardagsliv

En promenad runt Kvarnberget

Av
den
5 juli 2020

För några dagar sen åkte jag till Jenny och vi tog en promenad i hennes “kvarter”.

Det är så grönt och fint nu

Liten Devin blir snart ett år och han tränar för fullt på att gå själv.

0
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 61
  • 969
  • 161 047
  • 2 258
  • 4
  • 2 912
Sök