Semester/Resor Vardagsliv

En promenad i Hagaparken

Av
den
15 juli 2020

Efter mitt besök i Fjärilshuset var jag på väg hem när jag såg en mysig stig upp i skogen i Hagaparken, så jag var ju tvungen att gå och titta och det resulterade i en timmes promenad alldeles ensam i så himla mysig skog!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  16 juli 2020

  Lite skogsmulle blir det nog av dig också!

  • Svara

   Saija

   17 juli 2020

   Lite? Det är nog redan på g, fast någon bär- och svampplockare blir det aldrig av mig!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 63
 • 2 860
 • 406 669
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök