Badrum

En ny tvättmaskin!

Av
den
9 april 2019

Som jag skrev tidigare så gick ju min tvättmaskin sönder förra helgen och jag fick smått panik. Kikade på Blocket och hittade en maskin i Falun. Skrev ett mail och frågade lite snällt om det fanns någon möjlighet att få den hemkörd och jag fick svaret att det inte var några problem. Wii!

Dagen efter fick jag hemleverans av en tvättmaskin i fint skick och jag fick fullt upp med att få bort den gamla. Jag hatar att själv behöva hålla på med el och vatten men det gick bra till slut och jag kunde koppla in den nya maskinen.
Upptäckte såklart att den hade ett vanligt stickuttag så nu har vi en mindre bra lösning tillfälligt, men heeey – jag kan tvätta!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 168
  • 2 490
  • 403 059
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök