Humor, Skoj & Tänkvärt

En månad i en kvinnas liv….

Av
den
29 november 2009

Alltså en månad i en kvinnas liv. Hur ser den ut egentligen? Det känns som om man har multipla personligheter. Svårt att hänga med i svängarna?? Så här känns det ungefär.

Ägglossning:
– Oh, herreguuuud så snygg han är. Min, min, min.. *nyp i stjärten, nyp, nyp*
– Oj, mer, mer!! *dunka huvudet i kudden och biter sig i läppen*
– Guuud så snygg han är, ska vi????
– En gång till? *förväntansfullt leende*
– Inget mera? Bara en? Snälla? *besviket plutande med läppen*
– Vaddå till jobbet? Nog hinner du en snabbis?
– Okej, jag förstår, du älskar mig inte.. *tittar snorkigt bort*
– Fem gånger på en helg, ja? Och? Vilka barn? Oj, jasså dom?! *rodnar*
– Vilka armar, vilka muskler, o herregud, jag tror att jag dööööör….

Tre dagar efter ägglossning:
Städa, städa, städa. Kan man sortera äggkartonger i bokstavsordning, jag tror jag ska gå igenom faster Agnes gamla anteckningsblock som hon lämnade efter sig 1967, eller sortera knappar? Ja, det gör jag, sortera knappar, det var länge sedan. Kanske man kan färgkoordinera dom? Färgkoordinera blöjor? Måste förändra, nu! Mera förändring, bara det är förändring!

Tio dar efter ägglossning:
Jag är ful. Jätteful. Tjock och hemsk, jag borde inte få finnas. Jag är en hemsk mamma, jag borde inte få ha barn. Jag skiter i allt.
– Ge mig choklad!
Det är synd om mig, det är nog mest synd om mig i heeela världen. Det måste det vara och är det inte det är det är mest synd om mig, för iiiiingen förstår mig och stackars lilla jag, staaaackars lilla jag. *gråter*
Världen är en ond plats där små känsliga saker som jag inte platser, det är så syyyynd om mig. *Lille Skutt-gråter*

Dagarna före mens:
– Ge mig en yxa! Ge mig en motorsåg! Vad som helst bara det går att gå bärsärk med.
– Rör mig inte, jag vill skiljas! NU!!
– Jag tål dej inte ( och inte mig själv heller för den delen) och jag har aldrig tålt dej.
Kast, bråk, skrik, dividerande och argumentationer. Går omkring som Quasimodo, linkandes, puckelruggig, vårtig, förkrympt och med ett bistert uttryck i det som förr var mitt ansikte, släpandes en mental slägga efter mig, klar att slå till vilken sekund som helst.
– Ska jag stampa ned dej i en sur myr va? Ska jag? *tittar med hårt ihopknipna ögon och svart blick*
– Ge mig lakrits, jag vill döööö.

Dagarna efter mens:
– Men? Är det så här världen ser ut?
– Titta! Vilka fina barn, är dom mina? *ser förvånad ut*
– Sol! Jamen så trevligt, ska vi umgås med någon i helgen tycker du eller? Så trevligt!

Tills vi hamnar i ägglossningssängen igen:
– Mera, mera mera! Gud så snygg du är!!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 27
  • 1 771
  • 432 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök