Vardagsliv

En lugn söndag

Av
den
5 november 2017

Söndag och sovmorgon och jag vaknar klockan…. 5! Tänkte att det var lika bra att gå upp eftersom jag börjar redan klockan 7 imorgon och det innebär väckning klockan 4.30, blir ännu tyngre om man haft en lång sovmorgon dagen innan.

Startade dagen i soffan med tända ljus och några koppar kaffe och nästan resten av dagen har också spenderats här. Jag har gjort av med ett antal värmeljus idag, det har varit mulet och regnigt ute och rejält mörkt inne med.

Färgade håret, hängde några maskiner tvätt, åt lite chili con carne och recenserade lite produkter på bloggen.

En lugn och skön söndag helt enkelt och väldigt välbehövligt med tanke på kommande vecka. Jobb varje dag och dessutom personalmöte på onsdag kväll.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 15
  • 1 771
  • 432 064
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök