"Jobbigt" Vardagsliv

En lugn helg

Av
den
4 mars 2018

Jag behövde en lugn helg och det har jag fått. I fredags efter jobbet var jag så trött så middagen bestod av snabbmat på Max. På kvällen såg Paulina och jag en skräckfilm, Veronica, men den var inte alls så läskig som det påstods.

Vi har varit ute och gått en del. Vi har fortfarande extremt mycket snö men tack och lov har det blivit lite mildare ute nu. Den senaste veckan har vi haft det riktigt kallt, allt mellan 12-23 minus! 😱

Så igår när det bara var 3 minus passade jag på att bada den lilla skitgrisen här hemma. Det var ett tag sen…

Liten kille fryser och blir tacksamt inlindad i en tjock filt. ❤️

Min laddare till datorn har gått sönder 😩 så den får jag inte ens igång. Så himla typiskt, laddare till Mac är svindyra och jag har definitivt inte råd att köpa en ny just nu. 😢 Men jag saknar att blogga så nu får det helt enkelt bli kortare uppdateringar via telefonen.

Jag är en sån extrem perfektionsmänniska så jag har inte velat blogga då jag inte kan redigera mina foton ordentligt på datorn och inte kunnat skriva “ordentliga” genomtänkta texter. Men nu skiter jag i det! Varje dag har jag tänkt jag ska blogga men ärligt talat har luften gått ur mig… Mitt liv har bestått av jobb och åter jobb och för att ändå ha någon form av liv och socialt umgänge har jag gått ut och roat mig emellanåt.

Men vardagarna ser likadana ut. Jag kliver oftast upp mellan fyra och fem på morgonen och sen jobbar jag hela dagen. På dagen och på vägen hem från jobbet har jag alltid en massa planer på vad jag ska göra när jag kommer hem. Men när jag väl kommit hem och gjort det viktigaste så som laga mat och matlåda, rastat vovve osv så är jag så slut att jag inte ens orkar öppna dator eller telefon. Vid sjutiden lägger jag mig i sängen och läser i någon timme innan jag somnar, oftast redan vid åtta.

Jag hoppas att det kommer att lätta lite snart. Dels så blir det ljusare ute och med det kanske jag får lite extra energi och dels så kommer jag från och med den 20 mars att börja lite senare på morgnarna (jag slipper 7-passen) och även sluta lite tidigare då jag kommer att jobba 6 timmar om dagen. Jag hoppas att det kommer att göra skillnad för det är inte speciellt kul att vara så här trött och slut. 🤯

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 155
  • 950
  • 430 599
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök