Åhh vilken lugn och skön helg vi har haft! Vi har bara varit, slappat och varit ute i regnet med Maxi. Glott på tv och suttit framför varsin dataskärm.

Igår gjorde vi iallafall ett litet ryck och städade av här hemma. Akvariet fick sig en genomgång och så röjde vi av i barnens rum och tänk, vi fick ihop säkert 4-5 maskiner tvätt av allt de hade liggandes på golvet! Sängkläderna byttes och golven skurades och titta – Det finns ju faktiskt ett rum där inne!

Jobbar med ett par hemsidor och det går framåt… Jag har att göra.
Jag fick inte riktigt så många timmar jag ville på mitt senaste schema så jag har tagit på mig lite extrajobb. Måste försöka få ihop några extra kronor till jul.

Jul ja…
Vi ska väl antagligen vara hemma i jul. Jag är bara ledig i 2 dagar, julafton och juldagen och mamma och Hasse ska åka bort.
Jag skulle iallafall vilja köpa lite nytt julpynt, lite mysiga lampor, och så vill jag ha lite god julmat. Annars är det väl mest barnens julklappar som kostar.
Vad trist det är med tonåringar som bara önskar sig pengar!

Idag är jag ledig. Fast jag har som sagt en del hemsidesjobb som jag ska pillra med. På eftermiddan ska jag iväg till skolan på utvecklingssamtal med Benjamin.

Och ikväll ska jag ut och äta med jobbet. Nice!


Veckans viktiga:

  • Måndag: Utv.samtal Benjamin, middag med jobbet
  • Onsdag: Benjamin vaccinera sig, socmöte
  • Torsdag: Utv.samtal Simon
  • Och så en del jobb då