Foto Vardagsliv

En liten vårpromenad

Av
den
16 maj 2020

Paulina och jag försöker att ta en promenad varje dag, åtminstone dagar då vi är hemma. Vi passar på att utforska vårt nya bostadsområde och letar vårtecken.
Jag hade ju önskat bättre väder, varmare och gärna lite sol, men det är ändå skönt att få lite frisk luft efter att ha suttit hemma instängd i lägenheten i två veckor.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  17 maj 2020

  Det ser jättemysigt ut hos er! Och blåbärsblommen har kommit mycket längre än hos mig, fotade idag, o kunde knappt se att det fanns knoppar där. Jag saknar er såååå…. Vill komma o se hur ni har det!!! SkitCorona!😣

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 50
 • 1 752
 • 392 832
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök