Foto

En liten tur till Lilltorpet

Av
den
4 juli 2020

I början på veckan åkte Jenny och jag på en liten kort utflykt till Lilltorpet där vi tog en promenad med barn i vagn, vovve i koppel och kamera på Saija. 🙂

Regnet hängde i luften men vi klarade oss ganska länge ändå…

Ekorre nummer 1

Och ekorre nummer två. Precis här började det regna så vi fick skynda oss till bilen. Synd, hade gärna stannat och fotat korren lite till.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  4 juli 2020

  Underbara foton på kurre! Jag har nog aldrig lyckats !

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 56
 • 1 752
 • 392 891
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök