Djurliv Hälsa & Livsstil

En ledig dag

Av
den
6 oktober 2016

Idag hade jag tagit ledigt eftersom det var sista dagen på Benjamins rättegång, men eftersom den redan är klar fick jag en helt ledig dag. Unnade jag mig en sovmorgon till halv åtta och sen låg jag i sängen och läste klart boken “Isprinsessan” av Camilla Läckberg. Första boken jag läser av henne och den fick helt ok betyg så nu ska jag fortsätta med nästa. Det är en perfekt sysselsättning när jag pendlar till och från jobbet.

Just ja, de ringde från jobbet idag och nu är det klart att jag ska bli dubbelskillad så om drygt en och en halv vecka ska jag utbildas igen, i två veckor. 😀

Handlade lite och de hade fått in JULMUST! Mmm, alldeles för tidigt men… nu när det ändå finns så man man ju liksom inte låta bli! GOTT!

Paulina kom hem, åt chili con carne till middag och sen ägnade vi ett par timmar till att få ut mitt löshår. 😔 Jag ville egentligen inte alls men det var tvunget eftersom det blivit tovigt bakom fästena och där går det ju inte att kamma ur. Jag har inte råd med nytt så nu får det vara halvkort ett tag igen.
Jag är fruktansvärt less på den svarta färgen! Trodde aldrig att jag skulle säga det… men… Eller egentligen är det inte färgen i sig utan FÄRGNINGEN, minst varannan vecka, gärna varje. Att vara gråhårig och färga svart är ingen höjdare för det räcker med några millimeters utväxt för att det ska synas och det syns rejält!
Men, jag vete sjutton vad jag istället ska satsa på. Jag vill inte vara ljushårig egentligen och brunt känns inge kul.
Det jag helst av allt skulle vilja är att bli helt gråhårig! Jag tycker att det är snyggt och jag skulle slippa jobbet med att alltid färga och hålla på. Får se om jag kanske kan lyckas på något vis framöver, men det krävs nog (ett DYRT!) frisörbesök då.

gra1

gra2

Benjamin ringde på eftermiddagen och det var mys att få höra hans röst. Saknar honom! Vi pratade en stund och han ville skicka en ansökan för att få ta emot besök så vi får se om jag hinner hälsa på på häktet innan han flyttas vidare.

Min söta lilla Daniel 😍 Viss likhet va? 😜
batdaniel

Imorgon väntas en heldag på jobbet så snart blir det något (eller några) avsnitt av Blacklist innan jag ska sova. Natti i förskott! 😘

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 60
  • 2 591
  • 402 576
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök