Sardinien 2019 Semester/Resor

En kort film från Sardinien

Av
den
23 maj 2019

I efterhand önskar jag att jag hade spelat in mer men jag fick ihop en kort film iallafall. Här får ni se vår fina strand “live” och följa med på vägen till och från byn Cala Ganone.

Ha åksjuketabletterna redo – nu åker vi! 🚗😀

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Paula

  24 maj 2019

  Alltså, jag var där för mer än 45 år sedan, det känns som inget har förändrats! Tack för alla fantastiska foton och för videon, känner mig som tjugo igen. Ta med Paulina på nästa resa!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 15
 • 1 771
 • 432 068
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök