Vardagsliv

En ganska seg vecka

Av
den
16 januari 2020

Hela den här veckan har gått så segt. Konstigt, för arbetsveckorna brukar gå himla fort annars.
Jag borde väl njuta av att det är hyfsat lugnt på jobbet men jag trivs när det är hektiskt, eller iallafall lagom hektiskt. Det får helst inte vara “för lite” att göra, då får jag istället ingenting gjort.

Samtidigt så är det segt hemma också, att inte kunna packa och rensa så mycket mer för det mesta av det vi inte har packat ännu behöver vi ju de här sista två veckorna.

Idag jobbar jag kväll. Vi i kundtjänst har ju tagit över jourkunderna från och med den 6 januari och det innebär att våra telefonister jobbar alla dagar 7-21 samt helger året om och nu i början behöver vi kapare, driftare och chefer vara här för stöttning.
Jag jobbade i lördags och idag och imorgon jobbar jag 12.30-21.
Jag som brukar lägga mig strax före åtta och sova runt nio! 😱

Och ingenting vettigt hinner man med under förmiddagen hemma heller… Jag bara dräller omkring hemma och väntar på att klockan ska bli halv tolv så att jag kan åka. 😆

Mer spännande än så är det inte här just nu.
På lördag ska jag ut med tjejgänget för aktiviteter och jag tänkte faktiskt ta med och rasta min riktiga kamera då så förhoppningsvis har jag ett gäng bilder att bjuda på i helgen.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 184
  • 894
  • 431 581
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök