Hälsa & Livsstil

En fullspäckad dag!

Av
den
8 mars 2014

Sitter och väntar på att gå ner till middagen så jag passar på att blogga lite.

Efter min senaste bloggning så träffades vi allihopa uppe på våning 6 där vi lyssnade på information om produkten, XL-S, i någon timme.
Vad jag inte visste vara att ALLA var med,även deltagarna från Norge och Danmark. Spännande värre eftersom jag inte fattar ett dyft av vad de säger, haha!

Mitt rum ligger på våning 1 och konferensrummet samt gymmet ligger på våning 6 – hissen trasig = bra start med motionen iallafall! :thumbsup:

Till lunch fick vi grönsaker, kyckling och hummus. Det såg inte mycket ut för världen men det mättade riktigt bra. Lyssnade på lite information om våra nya produkter medan vi åt. Vi får med oss en stegräknare, en våg och “produkten” för 12 veckor framåt.
lunch

Lyssnade på Emanuel, våran PT, i någon timme, innan det var dags för ett tufft träningspass. PUH!
Inte helt enkelt att hålla fokus och verka avslappnad när man har kamerasnubbar i nyllet! Haha!
selfie

 

Nu är klockan snart sju och jag ska springa ner till restaurangen och äta – utsvulten!!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 162
  • 739
  • 403 035
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök