Livet som farmor och mormor Vardagsliv

En eftermiddag med Vanessa

Av
den
9 oktober 2016

Lillstumpan kom på eftermiddagen och vi lekte med bilbanan en stund.

2

3

4

Sen var det dags för middag, kokt potatis, köttbullar, brunsås och lingonsylt.

Sen tog vi en promenad till affären och stannade till i lekparken på vägen.

5

6

7

8

9

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 2
  • 1 771
  • 432 033
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök