Vardagsliv

En dag på IKEA och 2 nya familjemedlemmar

Av
den
3 november 2019

Igår drog jag och Paulina till IKEA i Borlänge efter att vi vaknat till liv här hemma.

Gick en vända på övre plan och drömde oss bort bland soffor, sängar och fint möblerade rum innan vi gick till restaurangen och fick i oss lite mat.

Gick en vända på nedre plan också och jag köpte ett doftljus och ett gäng kronljus och sen hittade jag den sötaste elefanten som bad om att få följa med hem och bli myskudde i soffan. Även hans kompis ville med hem så jag och Paulina förbarmade oss över dem! 😍

Efter IKEA gick vi till Clas Ohlson och där hittade jag fulsöta råttan Kurt. Måste nog ha en sån i framtiden!

Pelle på väg hem…

När vi kom hem väntade en stund i soffan, under värmefilten, med Pelle som kudde och Daniel bredvid. Mys! 😍

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  3 november 2019

  Glad att ni valde familjemedlemmar som inte kräver rastning…:D

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 132
 • 950
 • 430 540
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök